MUK U KRUŠEVCU: Ovo je mladić koji je poginuo nakon eksplozije u Trajalu, PORODICA ZANEMELA OD BOLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 13:59

MUK U KRUŠEVCU: Ovo je mladić koji je poginuo nakon eksplozije u "Trajalu", PORODICA ZANEMELA OD BOLA

Svi u porodici su vidno potreseni zbog tragedije koja ih je zadesila.

Članovi porodice zanemeli su od bola zbog velike tragedije koja ih je zadesila, a vest o nesreći potvrdila je baka mladića, vidno potresena celom situacijom.

- Moj unuk je stradao, duša bakina, nemam snage da pričam - kroz jecaje jedva je izustila starija žena.

Mladić je imao 18 godina, a od posledica eksplozije stradao je na licu mesta, dok su povređeni radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hitno prevezeni u Opštu bolnicu u Кruševcu.

Kako Kurir saznaje, mladić nije jedino dete u porodici, imao je i brata koji je malo stariji od nesrećnog mladića, a komšije ove porodice još uvek su u šoku zbog ovoga što se dogodilo.

- Strašno, šta drugo da kažem, ne daj Bože nikome. Oni žive dve kuće od nas, dva sina su imali, sad ostali bez jednog. Svi smo u šoku, celo jutro ne možemo da poverujemo... - ukratko je ispričala komšinica ove porodice.

(Srbija Danas/Kurir)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JECAJI U KUĆI POGINULOG MLADIĆA IZ KRUŠEVCA Majka i otac neutešni nakon tragičnih vesti: "Ne znam šta ću, šta da radim?"

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024

Neopisiva tuga u domu nastradalog mladića...Članovi porodice zanemeli su od bola zbog velike tragedije koja ih je zadesila, a vest o nesreći potvrdila je danas baka mladića, vidno potresena celom situacijom...- Ne znam šta ću, šta da radim, ne mogu.. - izjavila je neutešna majka za "Novosti"...Otac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.