Izvor: RTS, 10.Avg.2020, 13:26

Lončar: Pitanje registracije libre senzora biće uskoro rešeno

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da će pitanje registracije libre senzora za automatsko merenje nivoa šećera u krvi za decu dijabetičare biti razmatrano danas i dodao da je to u nadležnosti RFZO, te da očekuje da će to pitanje biti rešeno.
"Obećavam da ću se zainteresovati već danas i, ako slučajno nije, biće rešen problem", rekao je Lončar odgovarajući na pitanje novinara o tome zašto jedino Srbija u regionu već dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije uspela da registruje libre senzore.

Lončar je danas posetio Kruševac i zajedno sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom postavio kamen temeljac za izgradnju kovid bolnice.
Naveo je da će biti urađeno sve što je započeto i predviđeno u okviru sanacije objekta u Opštoj bolnici u Kruševcu.
On je rekao da se radovi nastavljaju, da će biti obezbeđena nova oprema, kao i da će biti novih zapošljavanja i specijalizacije.
"Nama će biti potrebni radnici i neće se stati, niti odustati od svega što je planirano", rekao je Lončar.  

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.