Izvor: BalkanRock.com, 27.Apr.2023, 08:05

Legendarni gitarista Vlatko Stefanovski stiže u Kruševac 12. maja: Karte su u prodaji

Jedna od najvećih gitarskih zvezda bivše Jugoslavije, Vlatko Stefanovski, virtuoz na gitari bez premca, koji je ogromnu slavu i kultni status stekao sa legendarnom makedonskom grupom „Leb i sol“, nastupiće 12. maja u Kruševcu sa svojim triom. Koncert će biti održan u Klubu Kulturnog centra Kruševac, sa početkom od 21 sat. Legendarni gitarista u okviru […] The post Legendarni gitarista Vlatko Stefanovski stiže u Kruševac 12. maja: Karte su u prodaji first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Six Pack stiže u AKC Fuzz

Izvor: BalkanRock.com, 28.Apr.2023, 07:31

Nakon duže pauze Six Pack konačno stiže u Niš gde će u subotu, 6. maja održati koncert u klubu AKC Fuzz. Posle globalno tegobnog perioda vezanog za pandemiju i udarca na muzičku industriju, Six Pack je imao dve veoma uspešne koncertne godine što je bendu vratilo ogromno sviračko samopouzdanje...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.