Lalatović: Da ispunim obećanje

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Apr.2014, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Da ispunim obećanje

Treneri Napretka i Slobode, Nenad Lalatović i Ljubiša Stamenković poručili su da ih čeka velika borba u predstojećoj utakmici 27. kola Superlige Srbije i izrazili očekivanje da će osvojiti željene bodove.
(FOTO: N. Negovanović)
Očekuje nas teška utakmica i velika borba budući da ekipa iz Užica mnogo bolje igra na strani nego kod kuće, možda jedna od najtežih u dosadašnjem delu prvenstva – ocenio je za Tanjug šef struke Kruševljana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Lalatović.
Međutim, kako ističe, njegov tim ide na tri boda bez obzira sa kim igra pa će pružiti maksimum na terenu.
Ako u nedelju uzmemo taj 35. bod, mi smo i matematički osigurali opstanak, a ja sam ispunio svoje obećanje dato dolaskom u Kruševac – navodi dalje on.
Govoreći o igračkom kadru, Lalatović je napomenuo da nema povređenih, ali ni igrača sa parnim kartonima.
Njegov kolega Ljubiša Stamenković istakao je da će Užičani u utakmicu ući agresivno, napadački, i pokušati da ofanzivnom igrom osujete domaćina.
Nadam se da ćemo pružiti dobru fudbasku predstavu, Napredak je u dobroj seriji, međutim, u meč ulazimo spremni da odgovorimo rivalu jer su nam bodovi preko potrebni za opstanak – kazao je Stamenković za Tanjug.
Parne kartone imaju Jovanović, Maksimović i Knežević, a ostali su na raspolaganju za sastav koji će istrčati na stadion pod Bagdalom, dodao je on. Utakmica između Napretka i Slobode biće odigrana u nedelju, 4. maja u 19 sati u Kruševcu.
Kruševljani zauzimaju devetu poziciju na tabeli sa 32 boda dok su Užičani 13. sa pet bodova manje.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović bi da ispuni obećanje, Stamenković priželjkuje agresivnu Slobodu

Izvor: Blic, 30.Apr.2014

Treneri fudbalera Napretka i Slobode, Nenad Lalatović i Ljubiša Stamenković, poručili su da ih čeka velika borba u predstojećoj utakmici 27. kola Superlige i najavili pohod na sva tri boda..."Očekuje nas teška utakmica i velika borba budući da ekipa iz Užica mnogo bolje igra na strani nego...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.