LANČANI SUDAR KOD KRUŠEVCA: Jezive scene na putu, auto OKRENUT na KROV, saobraćaj obustavljen

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 20:58

LANČANI SUDAR KOD KRUŠEVCA: Jezive scene na putu, auto OKRENUT na KROV, saobraćaj obustavljen

Uviđaj povodom saobraćajne nesreće je u toku.

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 17.45 u selu Majdevo na putu Kruševac – Blace, trenutno je na snazi obustava saobraćaja u oba smera, zbog uviđaja lica mesta koji obavljaju pripadnici kruševačke Saobraćajne policije.

U nezgodi su učestvovala tri motorna vozila i to jedno putničko, jedno manje teretno vozilo i autobus koji je u momentu udesa stajao na autobuskom stajalištu.

Šest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba, tri iz putničkog i tri iz teretnog vozila, je potražilo medicinsku pomoć zbog povreda koje su zadobili u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Stepen povreda za sada nije poznat.

Kako govore prve nezvanične informacije, u momentu nezgode, putničko i teretno vozilo su se kretali u smeru ka Kruševcu, dok je autobus stajao na autobuskom stajalištu. Iz sada neutvrđenih razloga, prvo je putničko vozilo udarilo u zadnji deo teretnog, a zatim je kamion udario u zadnji deo autobusa. Tom prilikom došlo je do prevrtanja putničkog automobila na krov.

Izvor: Srbija Danas/RTK.rs
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.