LALATOVIĆ: Idemo u Kruševac da se nadigravamo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ: Idemo u Kruševac da se nadigravamo (FOTO)

Napredak u subotu (17) dočekuje Brđane u 17. kolu Superlige.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa ide u Kruševac da se nadigrava sa Napretkom i da da sve od sebe da se u Beograd vrati neporažena.

Pročitajte i:

- Očekuje nas možda i najteže gostovanje ove polusezone odličnoj ekipi Napretka iz Kruševca. Igraćemo na terenu na kojem gosti teško dolaze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do bodova. Imaju tim da budu među prva četiri u ligi po imenima igrača. Promenili su trenera, došao je Miša Kosanović i jedini su uspeli da pobede Crvenu zvezdu što sve govori o kvalitetu našeg protivnika - rekao je Lalatović

Čukarički i Napredak posle 16 odigranih utakmica imaju po 28 bodova i nalaze se na šestom, odnosno sedmom mestu na tabeli.

- I mi poslednjih 13 utakmica imamo jedan poraz i idemo puni samopouzdanja tamo da igramo. Nadigravaćemo se, nećemo se braniti, pa da vidimo. U suštini daćemo sve od sebe da se vratimo u Beograd neporaženi, to bi za nas bio uspeh - naveo je Lalatović i dodao da koja ekipa uđe bolje u utakmicu ostvariće pobedu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.