Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvav obračun u albanskoj porodici

PRIŠTINA - U međusobnom sukobu između četvorice rođaka jedne albanske porodice u selu Kruševac, kod Srbice na Kosovu, danas je vatrenim oružjem ubijena jedna osoba, jedna je ranjena, a policija je uhapsila dvojicu napadača, saopštila je Kosovska policija.

Sukob se dogodio oko 13 časova a izbio je zbog nesporazuma među bliskim rođacima zbog starog porodičnog problema.

Tokom sukoba K.G. (35) zadobio je teške povrede od metaka dok je njegov brat A.G. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog povreda prebačen u Dom zdravlja u Srbici, gde su lekari konstatovali smrt.

K.G. je prebačen u Urgentini centrar KBC Priština na dalje lečenje i njegovo zdrastveno stanje je teško

Policija je uhapsila Š.G. (48) i njegovog sina H.G. (20) kao izvršioce krivičnog dela ubistva i nanošenja teških telesnih povreda.

Policija je kod njih pronašla i oduzela im automatsku pušku AK - 47 i jedan pištolj marke TT, koji su, kako se veruje korišćeni u izvršenju ubistva.

Na rasvetljavanju ubistva i ranjavanja uključeni su pripadnici regionalne jedinice za istrage policije i okružni javni tužilac u Mitrovici, koji je naložio policijsko zadržavanje od 72 sata za uhapšene, saopšteno je.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obračun u albanskoj porodici

Izvor: Kurir, 20.Sep.2008

PRIŠTINA, 20. septembra (Tanjug) - U međusobnom sukobu između četvorice rođaka jedne albanske porodice u selu Kruševac, kod Srbice na Kosovu, danas je vatrenim oružjem ubijena jedna osoba, jedna je ranjena, a policija je uhapsila dvojicu napadača, saopštila je Kosovska policija. Sukob se dogodio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.