Kruševljani opet bez grejanja

Izvor: Mondo, 12.Feb.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševljani opet bez grejanja

Oko pet hiljada korisnika kruševačke Gradske toplane, koji se snabdevaju sa centralnog toplotnog izvora, od jutros je bez grejanja jer su procurela oba kotla, rečeno je agenciji Beta u tom preduzeću.

Foto: Guliver/Getty Images/belchonock

Jedan kotao je, prema navodima iz Toplane, varen noćas i on bi posle 13 časova trebalo da počne da radi, dok je drugi procureo jutros, popravlja se i očekuje se da u funkciju bude stavljen nakon 18 časova.

Kruševljani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su ove sezone često bez grejanja jer dolazi do curenja jednog ili oba kotla u centralnom toplotnom izvoru, a kotlovi su, samo u januaru popravljani deset puta.

Zbog čestih problema sa grejanjem januarski računi su korisnicima umanjeni za dvadeset odsto, a direktor Gradske toplane Dragan Azdejković je pre dvadesetak dana podneo ostavku, koju treba da prihvati osnivač, odnosno Skupština grada.

Gradska toplana u Kruševcu greje oko 8.500 korisnika, sa centralnog toplotnog izvora se snabdeva oko 5.000 korisnika među kojima je i većina gradskih škola, deo vrtića, bolnica, skoro sve gradske zdravstvene stanice i brojne institucije.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.