Kruševački fudbaleri prvi na turniru u Španiji

Izvor: Blic, 08.Jun.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševački fudbaleri prvi na turniru u Španiji

Na evropskom turniru u unified fudbalu u španskom gradu Viljareal, reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto u kategoriji od 22 do 29 godina.

Na turniru u Viljarealu su učestvovale 24 ekipe, a Srbiju su predstavljala 12 igrača iz Sportskog društva “Palestra” iz Kruševca, OD kojih osam sa posebnim potrebama.

- U izuzetno jakoj konkurenciji uspeli smo da opravdamo očekivanja i osvojimo prvo. Iza nas su se plasirala dva španska tima, Seuta i Viljareal. Španija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bila dobar domaćin, sve utakmice su bile na pomoćnim terenima čuvenog Viljareala. Ceremonija otvaranja je bila spektakularna, a ukazana nam je posebna čast da zakletvu trenera na otvaranju pročita naš trener Mališa Vasiljević - priča Mirela Milojević, predsednica Sportskog društva “Palestra”.

Posle podela medalja, na ceremoniji zatvaranja turnira, reprezentativac Srbije Danijel Đokić je dobio na poklon dres Fudbalskog kluba Viljareal. On je dres sa potpisima igrača poklonio Sportskom klubu Palestra. Dres će biti uramljen i stajaće u klupskim prostorijama kao sećanje na ovo veliko takmičenje.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.