Izvor: RTS, 08.Avg.2022, 14:56

Kruševac, pronađena beba za koju se sumnja da je oteta

Policija u Kruševcu, brzim i efikasnim radom, pronašli su bebu staru 40 dana za koju je njena majka prijavila da je nestala, saopšteno je iz MUP-a.
Naime, majka je pozvala policiju i rekla da je njenu bebu u šetnju odvela tridesetpetogodišnja žena koja ju je povremeno čuvala i da je nije vratila u dogovoreno vreme, kao i da nije dostupna na telefon.
Sve raspoložive policijske snage odmah su krenule u potragu za bebom i ona je ubrzo pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kući momka tridesetpetogodišnje žene.
Beba je pronađena bez ikakvih povreda, a policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.
Kruševačka policija će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu protiv žene koja je čuvala dete, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo oduzimanje maloletnog lica.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Pronađena beba čiji je nestanak u Kruševcu prijavila majka

Izvor: Radio 021, 08.Avg.2022

Kruševačka policija pronašla je bebu staru 40 dana za koju je njena majka prijavila da je nestala.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.