Kruševac dobio nov stadion

Izvor: B92, 28.Jun.2022, 09:00

Kruševac dobio nov stadion

Srbija je postala bogatija za još jedan sportski objekat pošto je u Kruševcu svečano otvoren stadion "Sportski centar Jedinstvo 1936".

Čin otvaranja stadiona upriličili su Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović, zamenik predsednika FS Srbije Nenad Bjeković i direktor Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

"Dragi moji sportski prijatelji, hvala gradu Kruševcu što ste mi pružili priliku da vas u ime FS >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije pozdravim i da se zahvalim, jer ste vi grad koji najviše ulaže u fudbalsku infrastrukturu i terene. Zato sam siguran da će Kruševac uskoro biti na fudbalskoj mapi koju zaslužuje, ne samo u Srbiji, nego i u Evropi. Verujem da će na ovom terenu vrlo brzo trčati neki novi fudbalski talenti zbog kojih ce Kruševac i Srbija imati razloga da budu ponosni“", izjavio je Nenad Bjeković.

Svečanosti su još prisustvovali direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić, predstavnici FK Crvena zvezda i FK Partizan, JP "Koridori Srbije"…

Izgradnja multifunkcionalnog sportskog objekta "Jedinstvo 1936" počela je pre tačno godinu dana.

Stadion je namenjen prevashodno atletskim i fudbalskim takmičenjima.

Projekat je uspešno realizovan zahvaljujući inicijativi grada Kruševca, izdvojenim sredstvima iz gradskog budžeta, kao i donatorima od kojih je FŠ obezbedio travnatu podlogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.