Izvor: Blic, 04.Sep.2009, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševac: Uhapšen osumnjičeni za teške krađe

Policija je uhapsila Danijela D. (29) zbog sumnje da je tokom prethodnog meseca opljačkao dve kuće iz kojih je ukrao zlatni nakit, automobil i novac, ukupne vrednosti oko 1,8 miliona dinara, saopštila je danas Policijska uprava Kruševca.

Osumnjeni je 3. avgusta, uz pretnju oružjem, opljačka porodičnu kuću Petra (63) i Milice J. (61) u selu Dvorane kraj Kruševca, odakle je odneo novac i zlatni nakit, ukupne vrednosti oko 195.000 dinara.

Pri tome je supružnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naneo teške telesne povrede, navodi policija, dodajući da je osumnjičeni u noći između 27. i 28. avgusta izvršio krivično delo teška krađa u kući Ilije M. u Kruševcu.

Tada je ukrao automobil "micubiši pajero", lovačku pušku i zlatni nakit u ukupnoj vrednosti od 1,6 milion dinara, navodi se u saopštenju i dodaje da je kod osumnjičenog, prilikom hapšenja, pronađen i pištolj sa metkom u cevi.

Danijel D. će uz krivičnu prijavu biti prividen istražnom sudiji Okružnog suda u Kruševcu, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.