Krivične prijave protiv učesnika tuče

Izvor: RTS, 09.Okt.2009, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave protiv učesnika tuče

Kruševačka policija najavila je da će podneti krivične prijave protiv učesnika tuče na prvenstvenoj rukometnoj utakmici ekipa Napretka i beogradskog kluba BASK.

Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i indentifikaciji aktera tuče na sinoćnoj utakmici, kako bi mogla da podnese prijave protiv odgovornih, navodi Policijska uprava u Kruševcu.

Radeći na rasvetljavanju činjenica i okolnosti na utakmici, tokom koje je došlo do tuče policijski službenici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << PU u Kruševcu, podneće krivične prijave za izvršeno krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi protiv 16 aktera. Među njima su domaći i gostujući igrači, gledaoci i predsednik kruševačkog rukometnog kluba Napredak, Dušan Š.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sport? Primer navijačima? Malo sutra...

Izvor: RTV Pink, 09.Okt.2009

Krivične prijave protiv 16 osoba zbog tuče na utakmici . . . Policija će podneti krivične prijave protiv 16 osoba, među kojim je i predsednika kruševačkog rukometnog kluba Napredak Dušana Š., zbog nasilničkog ponašanja na rukometnoj utakmici između Napretka i beogradskog BASK-a, saopštio...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.