Krivična prijava protiv direktora Napretka

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv direktora Napretka

Kruševačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv direktora fudbalskog kluba Napredak Dejana Milovanovića zbog sumnje da je proneverio nešto manje od 200.000 dinara na ulaznicama za meč sa Crvenom zvezdom.
U policijskom saopštenju navodi se da je Milovanović osumnjičen da je od avgusta do septembra 2009. godine naložio da se napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pregled prodatih ulaznica posle meča sa Zvezdom, i da je tada naveden manji broj od stvarno prodatih.
On je na taj način navodno proneverio 198.000 dinara, zbog čega je podneta krivična prijava da je zloupotrebio službeni položaj.
Napredak je prošle sezone ispao iz Super lige i sada se takmiči u Prvoj ligi Srbije.


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN ZBOG TEŠKE KRAĐE

Izvor: Kurir, 27.Okt.2010

ŠABAC - Laki A. (26) šabačka policija odredila je 48 časovni pritvor zbog postojanja sumnje da je izvršio tešku krađu saopštio je MUP Srbije...Osumnjičeni je krajem septembra, iz jedne kuće u šabačkom naselju Triangla, ukrao oko 42.000 dinara.Posle isteka pritvora osumnjičeni će, uz krivičnu...

Nastavak na Kurir...

Krivična prijava protiv funkcionera Napretka

Izvor: TV Avala, 27.Okt.2010

Kruševačka policija podnela je danas krivičnu prijavu protiv direktora fudbalskog kluba Napredak Dejana Milovanovića zbog sumnje da je proneverio nešto manje od 200.000 dinara na ulaznicama za meč sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.