Krao iz kovid bolnice u Kruševcu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2021, 18:19

Krao iz kovid bolnice u Kruševcu?

Policija je u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom rasvetlila tešku krađu u kovid bolnici u Kruševcu i uhapsila B.I. (1980) iz tog grada kod koga je pronađen deo ukradene opreme, objavila je Radio-televizija Srbije.

U saopštenju MUP, koje prenosi RTS, se navodi da se B.I. sumnjiči da je od 17. do 27. decembra prošle godine iz magacina kovid bolnice ukrao uređaje za daljinski monitoring pacijenata, čija se vrednost procenjuje na oko 6,2 miliona dinara.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.