Nesreća u Kraljevu

Izvor: RTS, 17.Maj.2012, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Kraljevu

U kraljevačkom naselju Beranovac poginuo Vladan Đ. (24), kada je njegov automobil udario u zemljani bedem i prevrnuo se. Povređene dve osobe.

Na magistralnom putu Kraljevo - Kruševac, u kraljevačkom naselju Beranovac, jutros oko 2.40, u saobraćajnoj nezgodi život je izgubio 24-godišnji vozač putničkog automobila.

Nesreća se dogodila kada je, kako navodi policija, Vladan Đ., iz Ratine kod Kraljeva, upravljajući automobilom marke "alfa romeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << " kraljevačke registracije, iz neutvrđenih razloga prešao na saobraćajnu traku namenjenu kretanju vozila iz suprotnog smera. Tom prilikom došlo je do kontakta sa zemljanim bedemom kraj puta i njegov automobil se prevrnuo.

Od zadobijenih povreda, Vladan R. je preminuo na licu mesta dok su njegovi saputnici Vukašin R. (1988) i Mario D. (1985) iz Ratine zadobili lake telesne povrede.

Povređenima je ukazana pomoć u hitnoj službi Zdravstvenog centra "Studenica" u Kraljevu.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu, u prisustvu Osnovnog javnog tužioca i pripadnika kraljevačke saobraćajne policije.

Materijalna šteta pričinjena u ovoj saobraćajnoj nezgodi procenjuje se na oko 500.000 dinara.

Saobraćaj na ovom delu magistralnog puta bio je u prekidu do pet sati.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći, dvojica povređenih

Izvor: S media, 17.Maj.2012

Vladan Dj. (24) iz Ratine kod Kraljeva poginuo je rano jutros u naselju Beranovac, kada je upravljajući putničkim vozilom iz pravca Kraljeva prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u zemljani bedem, nakon čega se vozilo nekoliko puta prevrnulo...Video snimak teškog udesa u Grdeličkoj klisuri...

Nastavak na S media...

KV: Mladić poginuo u saobraćaju

Izvor: B92, 17.Maj.2012

Kraljevo -- Kraljevačka policija saopštila je da je jedna osoba poginula, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac...U saopštenju se navodi da je Vladan Đ. (24) iz Ratine kod Kraljeva poginuo rano jutros u naselju Beranovac, kada je upravljajući putničkim...

Nastavak na B92...

Jedan mladić poginuo u nesreći na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac

Izvor: Blic, 18.Maj.2012, 00:05

Kraljevačka policija saopštila je danas da je jedna osoba poginula, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac...U saopštenju se navodi da je Vladan Đ. (24) iz Ratine kod Kraljeva poginuo rano jutros u naselju Beranovac, kada je upravljajući putničkim vozilom...

Nastavak na Blic...

Povređeno 12 osoba, među kojima četvoro dece

Izvor: Blic, 18.Maj.2012

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 23 sata na ulazu u selo Slance kod Beograda povređeno je ukupno 12 osoba. Jedan muškarac zadobio je teške povrede, a prema rečima lekara Hitne pomoći povređeno je i četvoro dece koja imaju između dve i 12 godina, kao i još sedmoro odraslih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.