Kosanović priželjkuje pobedu protiv svojih!

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović priželjkuje pobedu protiv "svojih"!

U Kruševcu optimisti.

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je da njegova ekipa "priželjkuje pobedu" u predstojećem meču protiv Vojvodine.

"Predstoje nam dve utakmice koje ćemo odigrati u Kruševcu, protiv mojih Novosađana. Prva na programu je Vojvodina. Nadam se da ćemo zadržati koncentraciju i uspeti da dobro odigramo obe utakmice, i protiv Vojvodine i sledeću protiv Proletera. Pozitivan rezultat bi bio odličan, ne zbog plasmana, nego zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takmičenja", rekao je Kosanović.

Fudbaleri Napretka sutra dočekuju Vojvodinu u 32. kolu Superlige Srbije.

Napredak je sedmi na tabeli sa 21 bodom, dok je Vojvodina osma sa bodom manje.



"Pobedu možemo da priželjkujemo, a realno je da je ovog puta i očekujemo. Neće biti lako, ali treba odigrati utakmicu tražeći pobedu svih 90 minuta"
, rekao je trener Napretka.

Utakmica se igra sutra od 17 sati.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kosanović: Želim pobedu protiv mojih Novosađana

Izvor: B92, 19.Apr.2019

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je da njegova ekipa priželjkuje pobedu u predstojećem meču protiv Vojvodine...Kruševljani u drugom kolu takmičenja u plej-ofu Superlige dočekuju Novosađane, a meč se igra u subotu od 17 časova na stadionu u Kruševcu..."Predstoje nam dve utakmice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.