Kosan se vraća u Vojvodinu

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosan se vraća u Vojvodinu

Misija Milorada Kosanovića u kruševačkom Napretku privodi se kraju.

Superligaš iz Novog Sada uskoro bi trebalo da ozvaniči dolazak novog trenera, dok bi u istom trenutku kruševački Napredak trebalo da krene u potragu za novim šefom struke.

Najavu da će Milorad Kosanović tokom zimske pauze preuzeti Vošu potvrdio je "Sportski žurnal" u svom izdanju od srede.

Pomenuti izvor navodi da iskusni trener zvanično još uvek obavlja funkciju šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << struke u Napretku, ali da je pitanje trenutka kada će biti ozvaničen njegov "transfer" na stadion "Karađorđe".

Biće to treći mandat Milorada Kosanovića u novosadskom klubu, verovatno najzahtevniji jer je u prethodna dva puta kao sportski direktor i trener radio u mnogo boljim uslovima.

Vojvodina se nalazi u ozbiljnim problemima, treneri se smenjuju kao na traci, a u klubu veruju da će dolazak Milorada Kosanovića pokrenuti stvari na bolje.

Milorad Kosanović od 2014. godine radi u domaćem fudbalu, vodio je Novi Pazar, Borac iz Čačka, Radnik iz Surdulice i kruševački Napredak.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tri imena u igri za novog trenera Napretka

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2018

Kruševljani će sačekati konačan odgovor Milorada Kosanovića, ali ne sede skrštenih ruku...Superligaš iz 'Lazarevog grada' još uvek čeka da Milorad Kosanović preseče i saopšti da li ostaje pod Bagdalom ili se seli u Novi Sad...Dok pojedini mediji tvrde da je posao gotov i da se iskusni stručnjak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.