Klinički centar Niš zapošljava 641 zdravstvenog radnika za kovid bolnicu u Kruševcu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2020, 17:52

Klinički centar Niš zapošljava 641 zdravstvenog radnika za kovid bolnicu u Kruševcu

Bolnica u Kruševcu gradi se ubrzano, a Klinički centar Niš raspisao je oglas za 641 lekara, tehničara i medicinske sestre, koji će tamo raditi. Od danas imaju 8 dana za prijavu, a v.d. direktor KC Niš Zoran Perišić formiraće Komisiju koja će razmotriti pristigle prijave, ali će na osnovu njihovog izveštaja on doneti konačnu odluku.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Traži se 641 zdravstveni radnik za KOVID-bolnicu u Kruševcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2020, 16:28

Klinički centar u Nišu je objavio oglas za zapošljavanje 641 zdravstvenog radnika u KOVID-bolnici koja se gradi u Kruševcu...Na sajtu te zdravstvene ustanove navedeno je da će na neodređeno vreme, s punim radnim vremenom, posao dobiti 129 doktora medicine, osam diplomiranih farmaceuta i 504 medicinske...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.