KUKNJAVA uvek kretala iz Kruševca Nakon skandaloznog raskida Anite i Matore oni zagrmeli, iznose PRLJAV VEŠ

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 03:50

"KUKNJAVA uvek kretala iz Kruševca" Nakon skandaloznog raskida Anite i Matore oni zagrmeli, iznose PRLJAV VEŠ

O ovome više ne ćute.

Voditeljka Ana Radulović je u studiju ugostila Erminu Pašović kao specijalnu gošću, Đuru Nikolića, oca nominovane Tamare Božović, ali i bivšeg zadrugara Ivana Marinkovića, kao podršku nominovanog Nikole Lakića.

Glavna tema je svakako haos koji je nastao u petak veče, kada je Hrvatska TikTokerka Matea Car ušla u "Elitu" kako bi se suočila sa Jovanom Tomić Matorom i otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj da je Anita Stanojlović bila neverna, što svi komentarišu u studiju večeras, a u jednom trenutku su počeli da iznose prljav veš iz njihovog odnosa, pa spomenuli i Kruševac.

- Iskreno ja nisam za da se pomire, smatram da svaka treba svojim putem da ide, ja sam uz Jovanu da je utešim i budem uz nju, a ne da pljujem njen izbor. Mislim da će se pomiriti - rekla je Ermina.

- Ja sam je jednom prozvao provincijskom profuknjačom, pa sam se pokajao jer mogu otac da joj budem. Ona je toliko priglupa devojka jer njoj nijedna njena rečenica ne ide u prilog. Što više priča, vše se odaje. Stojim pri tome da će sigurno da se pomire jer je Matora neko ko stvarno žudi za ljubavlju. u Matorinoj glavi je sigurno pitanje kako opet naći nešto slično. Matora meni kaže 5 hiljada evra noć u toj vili gde su se venčale. Mogla je Anita da kaže da joj je mama u teškoj situaciji, zašto nisu smanjile te troškove i poslale više para za Alekseja. Sad je tu pitanje ko je tu na koga mogao da utiče - rekao je Ivan.

- Niko na nikoga. Anitina mama treba ovo, ono, za brata, pa su nestale pare. Uvek je kuknjava kretala iz Kruševca. Nije Anita kukala, nego joj je mama nabijala pritisak - dodali su.

- Anita je glupa kao noga, nje njoj ni Lejdi Di kriva. To što na nju svaljuje rkivic ne slažem se nikako - rekla je Ermina.

- Ali sve vreme je krivi za to što se desilo. Izjavila si da Matora ima lažne prijatelje i da te se otkače ti koji su to sve znali - rekla je voditeljka.

- Da. Da se razumemo ti ljudi koji su bili upućeni i bili su u kontaktu sa Mateom, a u studiju je rekla da su to Mina i Ana Spasojević. Mini kad je propala veza trebao joj je džoker da se vrati u javnost, ali ako se nazivaš Matorinim prijateljem što je nisi nazvala i rekla joj pred ulazak, a ako je Ana znala kao i Mina onda mislim i na nju - rekla je Ermina.

Detaljnije pogledajte u videima.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.