KRUŠEVAC POD VODOM Vetar čupao stabla i nosio krovove, muškarcu pao CREP NA GLAVU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUŠEVAC POD VODOM Vetar čupao stabla i nosio krovove, muškarcu pao CREP NA GLAVU (VIDEO)

Nepogode zahvatile Srbiju

Kruševac je u petak u popodnevnim satima zahvatilo jako nevreme, praćeno kišom i snažnim vetrom. Za četrdesetak minuta palo je 50 litara kiše po metru kvadratnom, a vetar je duvao brzinom od 115 kilometara na čas.

Na Bagdali, Trgu kosturnica i u krugu kruševačke bolnice intervenisale su i vatrogasno-spasilačke jedinice koje su uklanjale stabla koja je olujni vetar čupao i obarao.

Na pojedinim domaćinstvima vetar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odneo crepove, a sa zatvorenog bazena Sportskog centra odleteo je i deo krovne konstrukcije.

Ubi dušu! #kruševac trenutno pic.twitter.com/LH4hY3hwfq

— Mladen (@sekuloski037) August 2, 2019

Ubi dušu! #kruševac trenutno pic.twitter.com/LH4hY3hwfq

— Mladen (@sekuloski037) August 2, 2019

Kako javljaju pojedini mediji u snažnom nevremenu povređeno je dvoje ljudi. Jednom muškarcu je pao crep na glavu, dok je drugi zadobio povredu glave kada je pao na terasi. Srećom, obojica su zadobili lakše povrede.

Grom je udario i u jednu kuću u Čitluku.

Krusevac uzivo!😬🌧⛈🌪 pic.twitter.com/weHBd5wFNQ

— Marko Nikolic (@Cucurucu) August 2, 2019

Saobraćaj se zbog jake kiše odvijao veoma otežano u čitavom gradu, o čemu svedoče i snimci vozača koji su pokušavali da voze tokom nevremena.

Zanimljiva plovidba kroz Kruševac. pic.twitter.com/0u8LH1wf4a

— CHILE (@srdjanchile) August 2, 2019

Ulice su bukvalno bile pod vodom.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.