KATASTROFA U PARAĆINU: Bujica nosi sve pred sobom, voda metar i po!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATASTROFA U PARAĆINU: Bujica nosi sve pred sobom, voda metar i po!

Na područje Jagodine stiže i 40 vojnika iz Kruševca, a deo će biti raspoređen u Ćupriji i Paraćinu

PARAĆIN - Načelnik Odeljenja za vanredne situacije MUP-a za Pomoravski okrug Goran Kušić, izjavio je večeras, da je situacija u Paraćinu zbog visokog vodostaja reke Crnice, veoma kritična i da 20 osoba čaka ne evakuaciju.

"Očekujem ubrzo da iz Niša stigne 18 vojnika sa tri čamca za Jagodinu, a da se jedan od njih (čamac) sa delom vojske uputi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Paraćin", rekao je Kušić na sednici Štaba za vanredne situacije grada Jagodine, kojoj je prisustvovao i general kopnene vojske niške armijskle oblasti Aleksandar Živković.

Kušić je dodao da na područje Jagodine stiže i 40 vojnika iz Kruševca, a deo će biti raspoređen u Ćupriji i Paraćinu, i 60 spasilaca Srpsko-ruskog centra iz Niša.

Kušić je dodao i da je u Jagodinu stiglo oko 7-8.000 novih vreća za pesak.Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma, koji je prisustovao sednici Štaba je istakao da je "spašavanje ljudi prioritet nad prioritetima i da se mora stići do svake ugrožene kuće, niko ne sme prenoćiti u poplavljenoj kući i gladan. Upotrebiće se za to sva tehnika i ljudi".
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Jagodina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.