Jedna osoba preminula od kovida u Nišu, koronom od juče u Srbiji zaraženo još 1.277 ljudi

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2021, 17:13

Jedna osoba preminula od kovida u Nišu, koronom od juče u Srbiji zaraženo još 1.277 ljudi

Na kovid je, prema podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji u poslednja 24 sati pozitivno još 1.277 ljudi od 13.206 testiranih, dok je bitku sa virusom izgubilo 20 osoba, od kojih su, kako navode iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš, 2 bile u kruševačkoj kovid bolnici i jedna u Nišu.

Od ukupno 147 hospitalizovanih u kovid objektima UKC Niš, kako saopštavaju, 138 imaju koronu, a 5 je priključeno na respiratore.

U Zdravstvenom centru Leskovac u kovid bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << trenutno su hospitalizovana 103 pacijenta. Kod 83 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. U 3 kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje ukupno je hospitalizovan 61 pacijent. Kod 54 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa - kažu iz UKC.

Na lečenju u kovid bolnici u Kruševcu trenutno je 149 pacijenata, a kod 114 potvrđen je koronavirus i 4 njih priključena su na aparate za veštačku ventilaciju, dodaju u UKC.

Na bolničkom lečenju širom Srbije je 3.901 pacijent, a 131 priključen je na respirator, pokazuju današnji podaci Ministarstva zdravlja.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.