Jak vetar zadaje probleme putarima i vozačima

Izvor: S media, 08.Jan.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak vetar zadaje probleme putarima i vozačima

Jak vetar zadaje velike probleme vozačima i putarima na većini putnih pravaca, a najteža situacija je na prilazu Kopaoniku iz pravca Brzeća, saopštio je popodne Auto-moto savez Srbije (AMŠ).

AMS S je naveo da, prema informacijama zimske službe JP "Putevi Srbije" i saobraćajne policije iz Brusa i Kruševca, putari neperekidno pokušavaju da osposobe ovu najkritičniju deonicu.

Do tada, svim vozačima koji se upute ka Kopaoniku savetuje se da koriste magistralni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << put preko Jošaničke Banje.

Slab do umeren sneg pada na području Velikog Gradišta, Niša, Crnog Vrha, Sjenice, Zlatibora, Kuršumlije i Leskovca, dok kiše ima na području Vojvodine i centralne Srbije, saopštio je AMS S.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje ka Kopaoniku, Goču, Goliji, preko Tare, na putevima Peštera, kao i u višim predelima valjevskog kraja, uključujući i Debelo brdo.

Sutra oblačno s kišom i snegom

Crna Gora: Mećava blokirala saobaraćaj

Kopaonik: Građani zavejani, saobraćaj u prekidu

Zbog niskih temperatura izražena je opasnost od poledice pa se vozačima savetuje da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, da voze sporije i da drže veća rastojanja.



Saobraćaj je pojačanog inteziteta, posebno na putevima prvog i drugog prioriteta kao sto su auto-putevi i glavni magistralni putevi.

Na graničnim prelazima zadržavanja su i do 60 minuta osim na Horgošu gde se prilikom izlaska iz naše zemlja čeka i do četiri sata, naveo je AMS S.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.