Izboden i oboren sa skutera

Izvor: Politika, 03.Sep.2009, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden i oboren sa skutera

Za dvadesetpetogodišnjeg M. M. jučerašnji dan umalo je bio koban jer jeoko 14 časova izboden nožem u blizini parka „Šumice” posle čega je uspeo da sedne na skuter i krene ka kući, ali je na uglu Kruševačke i Strumičke ulice doživeo saobraćajnu nezgodu. Privatnim vozilom prebačen je u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije gde je operisan.

Na M. M je u „Šumicama” nasrnuo nepoznati muškarac i dva puta ga ubo u leđa ali se on, uprkos povredama, motociklom >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << „jamaha” odvezao sa mesta događaja. U Kruševačkoj ulici u toku vožnje otpozadi ga je udario „fijat stilo” posle čega je pao sa skutera i podleteo pod „škodu oktaviju” koja je nailazila iz Strumičke ulice u kojoj M. M. živi. On je, prema rečima devojke iz „škode”, odmah ustao i otrčao ka kući.

– Sve se odigralo u trenu. Izleteli smo iz kola da vidimo da li je živ. Međutim, on je bukvalno otrčao Strumičkom ulicom. Dok smo u šoku stajali na raskrsnici, mladić se ubrzo vratio, uleteo u kola bele boje i odvezao se. Vozač automobila koji ga je udario je pobegao – objasnila je ona.

Kako se moglo čuti na mestu događaja, vozilom „fijat” upravljao je M. B. (23) koji se ubrzo javio policijskoj stanici Voždovac i rekao da je udario M. M., ali i da ga ne poznaje.

J. C.

[objavljeno: 03/09/2009]
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.