Izvor: RTS, 14.Jun.2021, 08:40

Izabrano novo rukovodstvo Udruženja novinara Srbije

Nakon izborne skupštine održane 29. i 30. maja Udruženje novinara Srbije dobilo je novo rukovodstvo u narednom četvorogodišnjem mandatu.
Verifikovani su mandati i konstituisana je Uprava od četrdeset izabranih članova koji će rukovoditi UNS-om između dve skupštine, saopštio je UNS.
Za potpredsednike Udruženja novinara Srbije Uprava je izabrala Oliveru Milošević iz Smedereva, novinarku Politike, i Slobodana Ćirića, novinara lista >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Napred iz Valjeva.
Uprava je izabrala i novi Izvršni odbor od sedam članova: Slobodan Radičević (Kruševac), Predrag Rava (Novi Sad), Budimir Ničić (KiM), Jelena Spasić (Beograd), Zorica Đoković (Užice), Ivica Milosavljević (Beograd) i Edib Honić (Sjenica).
Oni su potom na prvoj sednici za predsednika IO UNS-a izabrali Slobodana Radičevića, glavnog i odgovornog urednika RTV Kruševac.
Potpredsednica Izvršnog odbora u narednom mandatu biće Jelena Spasić, urednica u listu Kurir.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izabrana nova uprava Udruženja novinara Srbije

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2021

Udruženje novinara Srbije saopštilo je da je verifikovana nova uprava tog udruženja i da su novi potpredsednici UNS Olivera Milošević i Slobodan Ćirić, dok je predsednik Izvršnog odbora Slobodan Radičević.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.