Izvor: Blic, 16.Jan.2024, 14:41

"IMA UNUTRAŠNJE KRVARENJE" Oglasio se brat devojke (20) teško povređene u eksploziji u Kruševcu, ispred bolnice odzvanja plač

Devojka Sara C. (20) teško je povređena u eksploziji koja se dogodila u Kruševcu u fabrici "Trajal" zbog čega je transportovana na VMA. Ispred bolnice u Kruševcu se nalazi porodica devojke koja je u suzama, a brat Sare kaže da ona ima unutrašnje krvarenje.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"RADILA JE TEK ŠEST MESECI, IMA UNUTRAŠNJE KRVARENJE": Potresna ispovest brata TEŠKO povređene devojke tokom eksplozije u Kruševcu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024

Izustio samo ovo..Jutros oko 9 časova, tokom procesa proizvodnje u fabrici "Trajal" u Kruševcu, dogodila se eksplozija u postrojenju za proizvodnju gorivih traka. Osamnaestogodišnji mladić je poginuo na licu mesta, dok je četiri osobe povređeno. Među njima je i devojka od 20 godina koja je u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.