Humanity May Sink i Marica u Kruševcu

Izvor: BalkanRock.com, 05.Maj.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanity May Sink i Marica u Kruševcu

Petak veče (8. maj) rezervisano je za svirku bugarskog benda Humanity May Sink (nekadašnjeg Cold in December) i niškog sastava Marica u kruševačkom klubu Zamajac.

Humanity May Sink je bugarski metal core band koji u svojoj muzici meša i uticaj elektronike i hip hopa kao i nes school hard core kako sami kažu. Do sada su akitvno svirali u više zemalja Evrope i postoje od 2012. godine.

Marica je thrash metal bend koji je u zadnje vreme veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << aktivan i prepoznatljiv širom našeg regiona. Nastao je 2013. godine kao projekat ali su se ustalili kao bend koji je rešen da stvara veoma agresivnu ali melodičnu muziku.

Cena ulaznice je 200 dinara.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.