Horor: Mladić i devojka brutalno ubili starca

Izvor: Mondo, 11.Avg.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor: Mladić i devojka brutalno ubili starca

Intenzivnim operativnim radom, za manje od 24 sata, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili osumnjičene.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Nakon što su vatrogasci lokalizovali požar u jednoj kući, pronađeno je beživotno telo osamdesetosmogodišnjeg muškarca.

Efikasnim radom, identifikovani su i uhapšeni osumnjičeni mladić A. S. (27) iz Pančeva i dedvojka M. K. (27) iz Kruševca, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je MUP.

Sumnja se da su oni naneli posekotine po vratu oštećenom a zatim zapalili unutrašnjost stambenog objekta, kao i beživotno telo, kako bi prikrili tragove krivičnog dela.

Policija je, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenima odredila zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršli krivično delo teško ubistvo.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.