Hitna pomoć: Noć bez težih incidenata

Izvor: Beta, 08.Maj.2021, 08:37

Hitna pomoć: Noć bez težih incidenata

Beogradska Hitna pomoć obavila je tokom noći 83 intervencije, od toga 11 na javnom mestu, a incidenata sa težim posledicama nije bilo.Kako je agenciji Beta rečeno u toj službi, dogodile su se tri lakše saobraćajne nezgode, u kojima je samo jedna osoba povredjena.U udesu na rasksrnici Ustaničke i Kruševačke ulice povredjena je žena koja je posle ukazane pomoći zbrinuta na Insitutu za ortopediju Banjica, rekli su u Hitnoj pomoći.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Noć bez težih incidenata

Izvor: Beta, 09.Maj.2021, 08:14

Beogradska Hitna pomoć obavila je tokom noći 90 intervencija, od toga osam na javnom mestu, ali saobraćajnih udesa i incidenata sa težim posledicama nije bilo.Hitna pomoć uglavnom je intervenisala zbog tegoba hroničnih bolesnika, a kako je jutros rečeno agenciji Beta dosta poziva toj službi upućeno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.