HOROR u Kruševcu: Žena bila mrtva u STANU GODINAMA, komšije prijavile NESTANAK pre TRI godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR u Kruševcu: Žena bila mrtva u STANU GODINAMA, komšije prijavile NESTANAK pre TRI godine!

Telo M.L (44) bilo u skoro raspadnutom stanju, a komšije pričaju da je nisu videli skoro tri godine.

Telo M. L. (44) iz Kruševca, nađeno je u njenom stanu u naselju "Vlado Jurić" na periferiji grada.

Užasan prizor zatekla je policija kada je ušla u dom nesrećne žene u Lipljanskoj ulici br. 52 telo je bilo u skoro raspadnutom stanju, a komšije pričaju da je nisu videli skoro tri godine i u ovom trenutku ne može da se pretpostavi koliko je zaista dugo ležala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrtva.

Prema nezvaničnim saznanjima, nestanak žene, koja je živela veoma povučeno, prijavljen je pre više od godinu i po dana, a telo je nađeno 21. februara, kada su se stanari požalili na neprijatan miris.

Biće sahranjena u ponedeljak u 14 sati. U Višem javnom tužilaštvu potvrđeno je da prvi rezultati obdukcije ukazuju na to da sumnjivih okolnosti oko smrti nema.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.