Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jan.2023, 20:36

HOROR KOD KRUŠEVCA: Prolaznici pronašli TELO u jezeru Ćelije

Telo nepoznate osobe pronađeno je danas u akumulacionom jezeru Ćelije kod Kruševca. Navodno telo su primetili slučajni prolaznici koji su odmah obavestili policiju i Hitnu pomoć. – U toku je vađenje tela iz jezera nakon čega će se obaviti identifikacija kako bi se utvrdio pol i uzrast – kaže dobro obavešten izvor. Pronađeno telo će […] The post HOROR KOD KRUŠEVCA: Prolaznici pronašli TELO u jezeru Ćelije appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Pronađeno telo kod brane na jezeru Ćelije

Izvor: RTS, 30.Jan.2023

Nedaleko od brane na jezeru Ćelije, u popodnevnim satima radnici ribočuvarske službe su pronašli telo nepoznate osobe, nezvanično saznaje RTS. . Telo nepoznate osobe su oko 15.30 nedaleko od brane, u takozvanom bosićanskom zalivu, prilikom redovne kontrole pronašli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.