Gradska uprava Kruševca osudila napad na fudbalere FK Napredak

Izvor: Danas, 11.Feb.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska uprava Kruševca osudila napad na fudbalere FK Napredak

Gradska uprava Kruševca osudilo je danas "vandalski napad" grupe mladića na fudbalere Napretka Ibrahima Ndiajea i Samjuela Baha Regisa, ocenivši da je Kruševac oduvek bio grad mladih, grad sporta i da su svi sportisti bilo kog državljanstva uvek bili dobro primljeni i prihvaćeni. Članak Gradska uprava Kruševca osudila napad na fudbalere FK Napredak se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK Napredak: Napad na fudbalere nije bio na rasnoj osnovi

Izvor: B92, 11.Feb.2019

Fudbalski klub Napredak ocenio je da je napad igrače Ibrajima Ndiajea i Samjuela Baha Regisa nije ima rasnu pozadinu...Taj klub je dodao da će huligani odgovorni za to delo odgovarati u skladu sa zakonom..."Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje svaki napad, pritisak, nasilje i svaki drugi način...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.