Golom u nadoknadi Radnik pobegao iz opasne zone

Izvor: JužneVesti.com, 01.Maj.2023, 11:17

Golom u nadoknadi Radnik pobegao iz "opasne zone"

Gol za beg iz "opasne zone" u 91. minutu postigao je mladi Andrija Radulović, koji je lako prošao odbranu domaćeg Napretka i tako doneo važan trijumf (1:0) Radniku iz Surdulice u borbi za opstanak. Radnik je posle dužeg vremena iznad mesta koje vode u baraž ili direktno u Prvu ligu, a ovom pobedom je preskočio i Radnički iz Niša.

Surduličani su u Kruševcu ostvarili sedmu pobedu u Superligi i ovaj trijumf doneo im je malo manje briga pred poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << četiri kola.

Posle mnogo vremena, Radnik nije u zoni koja vodi u baraž ili direktno u Prvu ligu, a jedini gol na meču viđen je u nadoknadi vremena. Imao je tim sa juga Srbije više šansi, Subotić, Makarić, Lazić su pokušavali, ali je na kraju pobedu doneo Radulović.

Radnik ima 30 bodova, jedan više od Radničkog koji je na mestu za baraž. U narednom kolu Surduličani igraju u Lučanima protiv ekipe Mladosti.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.