Gašić: Žaliću se na odluku Agencije za borbu protiv korupcije

Izvor: Blic, 29.Sep.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Žaliću se na odluku Agencije za borbu protiv korupcije

Ministar odbrane Bratislav Gašić najavio je da će podneti žalbu povodom odluke Agencije za borbu protiv korupcije da je bio u sukobu interesa u vreme kada je bio gradonačelnik Kruševca.

- Neću nikome dozvoliti da moje ime dovodi u vezu sa nezakonitim radnjama, neću nikome da dozvolim da baca ljagu na moje ime - rekao je Gašić za sutrašnje izdanje lista "Danas".

On je dodao da će žalbu podneti u zakonskom roku.

U Odboru Agencije, navodi list, poručuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da čekaju njegovu žalbu.

Agencija za borbu protiv korupcije utvrdila je da je ministar odbrane bio u sukobu interesa kada je, kao gradonačelnik Kruševca, zaključio ugovore s firmama u vlasništvu njegove supruge i sina.

Na to prvostepeno rešenje ministar ima pravo žalbe Odboru Agencije u roku od 15 dana od prijema.

- Očekujemo ministrovu žalbu i Odbor će raspravljati o njoj iako ovo telo ima sedam od propisanih devet članova, a odluku o prihvatanju ili neprihvatanju žalbe mora da podrži pet članova Odbora - precizirao je za Danas predsednik Odbora Zoran Stojiljković.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.