GREJANJE OPET PRODUŽENO! JKP Gradska toplana obradovala čarapane

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 20:18

GREJANJE OPET PRODUŽENO! JKP Gradska toplana obradovala "čarapane"

JKP "Gradska toplana" još jednom je obradovala stanovnike Kruševca.

Zbog niskih temperature u jutarnjim i večernjim satima, a povodom predstojećih Vaskršnjih i prvomajskih praznika produžila je grejanje do 6. maja.

Zbog predstojećih Vaskršnjih i8 prvomajskih praznika i još uvek niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, grejna sezona u Kruševcu produžena je do 6. maja. Jovana Dimitrijević, PR menadžerka ovog javnog preduzeća, podseća da je isporuka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << topolotne energije produžena od 15. aprila do do 1. maja, ali da će topli radijatori biti i do Đurđevdana. – Rukovodstvo Toplane odlučilo je da ove godine grejnu sezonu produži do 6. maja, zbog još uvek niskih temperatura u jutarnjim satima, predstojećih praznika ali i kompletne epidemiološke situacije zbog koje građani više vremena provode u svojim stanovima.

Intenzitet grejanja neće biti isti kao tokom zimskog perioda i prilagođavaće se dnevnim temperaturama, kaže pi ar menadžerka. Kruševačka Gradska toplana opslužuje oko 8.500 potrošača, kao i brojne ustanove, škole, vrtiće i preduzeća.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.