GENERACIJA ZA PONOS: Pada REKORD koji su svi mislili da ga je nemoguće sustići

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 13:00

GENERACIJA ZA PONOS: Pada REKORD koji su svi mislili da ga je nemoguće sustići

Zvezda dočekuje Čukarički u nedelju.

FK Crvena zvezda u nedelju može da dođe do 57. utakmice u nizu bez poraza u prvenstvu, što je do sada samo jednom uspela u storiji da ostvari.

Imala je seriju od 57 utakmica od 14. oktobra 2017. do 20. aprila 2019, a sadašnja traje od jeseni 2021, posle poraza u Surdulici od Radnika.

U prvoj seriji na klupi je bio Vladan Milojević, a niz je trajao od trijumfa nad Mačvom posle poraza u Kruševcu prvog oktobarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana 2017. do gostovanja Čukaričkom na Banovom brdu u proleće 2019, kad je domaćin napravio preokret od 0:2 do 3:2.

Od poraza u Surdulici je Crvena zvezda ostvarila 49 pobeda i sedam remija.

Meč protiv Čukaričkog je na programu u nedelju od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Ukoliko Zvezda dođe do 57. meča bez poraza, novi rekord se može postaviti već 3. maja kad crveno-beli gostuju Napretku u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Džordan Lojd MVP drugog kola plej-ofa Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2023

Košarkaš Monaka Džordan Lojd proglašen je za najkorisnijeg igrača 2. kola četvrtfinala najelitnijeg košarkaškog evropskog takmičenja, objavila je Evroliga na zvaničnom sajtu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.