Fudbaleri „Napretka“ najbolja ekipa Kru[evca u 2016. godini

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri „Napretka“ najbolja ekipa Kru[evca u 2016. godini

Najbolji sportisti Kruševca u 2016.godini su Suzana Petronijević, članica ŽFK Napredak i reprezentativka Srbije, i Dragoslav Petrović, reprezentativac u badmintonu i osvajač bronzane medalje na Prvenstvu Balkana, odlučio je žiri Sportskog saveza Kruševca.

Za najbolju sportsku ekipu u godini na izmaku proglašen je Fudbalski klub „Napredak“ koji je u jesenjem delu prvenstva Super lige zauzeo četvrto mesto.

Najbolji juniori su Anastasija Stevanović (Boks >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << klub "14. oktobar"), osvajačica srebrne medalje na državnom prvenstvu u kategoriji do 57 kilograma, i Relja Tomašević iz Vaterpolo kluba "Rasina".

U konkurenciji kadeta prizananja su otišla u ruke Sergeja Lukića i Marije Sudimac, članova Badminton kluba "Zmajevi", dok su najuspešniji pioniri Nevena Simić iz Karate kluba "Kruševac" i Uroš Vranjanac, prvak Srbije u bacanju kladiva.

Najbolja mlada ekipa u 2016. godini su gimnastičarke "Napretka", prvakinje Srbije u konkurenciji pionirki.

Najbolji trener je Dragan Ivanović (FK "Napredak") dok je alpinista i novinar Dragoslav Gogić dobio priznanje za sportski podvig godine jer se ispenjao na najviši vrh Irana.

Nagradu za posebno ostvarene rezultate dobila je ekipa Sportskog društva "Palestra" u Unified fudbalu za osvojeno prvo mesto na turniru u Španiji dok je nagrada za životno delo pripala Milanu Vujičiću - Lanku, sportskom pedagogu i nastavniku fizičke kulture.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.