Izvor: RTS, 24.Jun.2021, 14:37

Eksplozija na kamionetu "Kruševac-puta" kod Ćićevca

Kod pružnog prelaza u Ćićevcu došlo je do eksplozije i požara na kamionetu preduzeća "Kruševac-put". Lakše povređene dve osobe.
Za sada se pretpostavlja da je uzrok eksplozije, koja se dogodila oko podneva, boca koja se nalazila u gepeku kamioneta.

Od eksplozije i požara koji je ugašen veoma brzo nakon havarije lakše su povređeni vozač i suvozač. Jedan je ugruvan, a drugi ima posekotine na ruci.
Istraga je u toku.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Eksplozija na kamionetu kod Ćićevca, lakše povređeni vozač i suvozač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2021

Kod pružnog prelaza u Ćićevcu došlo je do eksplozije i požara na kamionetu preduzeća Kruševac put, prenose mediji...Lakše su povređene dve osobe. Za sada se pretpostavlja da je uzrok eksplozije, koja se dogodila oko podneva, boca koja se nalazila u gepeku kamioneta, prenosi RTS...Od eksplozije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.