Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 07.Dec.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugovanja rešio rafalima

KRUŠEVAC - Zoran Radojević (36) uhapšen je zbog sumnje da je ubio vlasnika agencije „Žak“ (49) u Kruševcu, saopštila je Policijska uprava u tom gradu. Kruševačka policija je brzom i efikasnom akcijom privela i odredila meru zadržavanja Radojeviću „zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo i ubistvo u pokušaju“, navedeno je u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Radojević je, kako sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << policija, u prostorijama Agencije „Žak“ hicima iz automatske puške ubio vlasnika agencije Zorana Stanojević Žaka i teško ranio Đorđa Ilića (40 ) iz mesta Mataruga kod Kraljeva.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Kruševcu. Povređenom Iliću ukazana je pomoć na Hirurškom odeljenju kruševačke bolnice, odakle je transportovan u Kliničko-bolnički centar Beograd na dalje lečenje.

Stanojević, poznati kruševački fotograf i građevinski investitor, ubijen je prekjuče u svojoj kancelariji, u Kosančićevoj ulici 56 u Kruševcu. Kako se sumnja, njega je iz automatske puške ubio Radojević, vlasnik butika „Bono“ u Kruševcu, koji je tom prilikom ranio i Đorđa Ilića (40) iz Kraljeva. Posle izvršenog zločina, ubica je pobegao, ali je naveče uhapšen u stanu svog poznanika gde se mirno predao policiji.

Osumnjičeni je Stanojeviću dugovao 50.000 evra za stan koji je od njega kupio i koji je te večeri trebalo da donese novac u agenciju. U agenciju je preksinoć došao oko 18 sati i Stanojeviću rekao da će doneti novac. Posle četiri sata se vratio u agenciju gde je bio i Ilić, kojem je Radojević, takođe, dugovao novac. Potom je otišao do kola, ali je umesto novca, doneo pušku iz koje je osuo paljbu.

Prijatelji ubijenog su ispričali da je Zoran upao u velike dugove, zbog kojih je, navodno, čak pokušao i samoubistvo. Iza pokojnog Zorana, ostali su supruga, ćerka, učenica šestog razreda osnovne škole, i sin, učenik drugog razreda kruševačke gimnazije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.