Duel dva superligaša u Vladičinom Hanu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duel dva superligaša u Vladičinom Hanu

Kao i mnogo puta do sada, iz surduličkog Radnika odlučili su da pauzu u prvenstvu iskoriste za odigravanje prijateljskog duela u Vladičinom Hanu. Ovog puta, rival će biti još jedan superligaš kruševački Napredak, a utakmica je zakazana za subotu, 12. oktobar.

Dvonedeljnu pauzu u Superligi, nastaloj zbog obaveza reprezentacije, dve ekipe iskoristiće za odmeravanje snaga. Tim koji nastupa pod Bagdalom rival je baš po meri Radnika, jer su obe ekipe osvojile >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << isti broj bodova u Superligi, s tim što Surduličani imaju meč i poraz manje.

Pauzu u prvenstvu iskoristiće ovog vikenda oba superligaša, a biće ovo prilika da svi u domaćem timu dobiju podjednaku minutažu - rekli su u Radniku.

Početak utakmice na stadionu "Kunjak" zakazan je za 11 sati.

U isto vreme, samo u Lučanima, zaigraće i niški Radnički svoj kontrolni duel, a protiv tamošnjeg superligaša Mladosti. Niški sastav ima 7 bodova više od svog sutrašnjeg domaćina i razdvajaju ih 2 pozicije na tabeli Superlige.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.