Drugarica iz Kruševca odala Anitu: Sa majkom je Matoroj htela ZADNJU PARU da uzme - evo zašto je se OTAC ODREKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 01:19

Drugarica iz Kruševca odala Anitu: "Sa majkom je Matoroj htela ZADNJU PARU da uzme" - evo zašto je se OTAC ODREKAO

Iznela je nove, neočekivane detalje.

Anita Stanojlović 11. juna izgovorila je sudbonosno "DA" Jovani Tomić Matoroj, ali na toj svadbi nije htela da joj se zavetuje na večnu ljubav, pravdajući se, kako je Matora navela, da ništa neće da obećava da se ne izjalovi. Matea Car izašla je u javnost sa prepiskama u kojima se jasno vidi da Anita vara Matoru, zbog kojih je Tomićeva zatražila razvod.

Takođe, u više navrata u "Eliti" dovodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u pitanje odnos Anite i njene majke Angeline, za koji Matora i sama Anita kažu da je bio veoma loš, te da je čak majka tražila od nje da bira između svog maloletnog sina Alekseja i Matore, jer nije bila za tu ljubav, dok je s druge strane Matoroj govorila da ih podržava.

Mnogi su stekli utisak, pa i sama Jovana, da je tipovana od strane Anite i njene majke, kako su i pričali u "Eliti", kao i da je htela da Matoru natera da kupe stan u centru Kruševca, kako bi se cela familija uselila u taj stan, kao da bi iskoristile Matoru.

S tim u vezi, medijima se javila Antina drugarica iz Kruševca, koja je želela da ostane anonimna, te je otkrila nove detalje o Anitinom životu u Kruševcu, ali je prokomentarisala novonastalu situaciju o kojoj bruji region.

Ona je oduvek bila takva, ništa me ovo ne čudi! Za nju se priča po Kruševcu da su je momci "kupovali" brzim i skupim automobilima! Njen brak sa Matorom niko ovde nije podržao niti smo verovali u to, a čula sam čak i priče da je sve dogovorila sa majkom kako bi Matoroj uzele zadnji dinar iz džepa! Je l' vi mislite da je za džabe Anitina mama rekla da nema da jede?! Jao, jao, smešna priča. Otac je se odrekao u emisiji, pametan čovek, video sa kakvim budalama i prevarantima ima posla - rekla je ona, pa je dodala:

Svi su znali da je htela da izmuze Matoru da joj kupi stan u centru Kruševca i obezbedi celu porodicu, a pogotovo sina i majku, za braću da ne pričam! To su takvi prevaranti, da nema dalje. Takođe sam čula, ne znam da li smem da pričam o ovome, ali kad me već pitate, njena mama je dužna kao Grčka. Pozajmljivala je od zelenaša pare kako bi otplatila Vojnu akademiju sinu, a pošto nije imala da vrati, pričalo se da spava sa nekim klincem koji je sada u zatvoru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.