Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2021, 21:00

Dominacija Voše u Surdulici i revija evrogolova: Simić majstorijom otvorio Radnik, Bastajić "ubio pauka"

Prvi trijumf Novosađana na gostovanjima ove sezone

Vojvodina ne igra u kontinuitetu dobro, dosta oscilira i radi na inspiraciju pojedinca. Magija je isparila protiv Napretka u Kruševcu i Metalca na „Karađorđu“, ali se nije večno izgubila. Oslobođena je u Surdulici. Dva čarobna momenta u pet minuta sasekla su krila Radniku. Majstorija Veljka Simića, a potom i evrogol Nebojše Bastajića vratili su Vojvodinu na pobednički kolosek – 0:2 (0:2).
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Novosadska Stara dama je na jugu Srbije poželela dobrodošlicu Dušanu Đorđeviću na klupu Radnika. Bivši strateg Čukaričkog debi neće pamtiti po dobru, poklone koje su mu uručili Simić i Bastajić nisu oni kojima se nadao. Defanzivci Vojvodine nisu bili darežljivi, pa će Dušan Đorđević morati da se strpi i sačeka prvi trijumf.

Odlične igre Radnika minule sezone, može se reći i iznadprosečne, donele su Slavoljubu Đorđeviću priliku da upravlja kormilom novosadskog kluba. Vratio se na mesto uspeha i uživao u reviji lepih poteza i golova. Ovakva Vojvodina je po ukusu navijača, ovakvu Vojvodinu želi da gleda Slavoljub Đorđević. DirektVoša nost i vic u igri.

Da bi Stara dama posle dva superligaška prosipanja bodova mogla da upiše novu trojku nagovestio je Veljko Simić. Dete Crvene zvezde koje na stadionu „Rajko Mitić“ nije pronašlo svoje mesto pod suncem, a ni u Evropi, pogotkom u Surdulici podsetio je na dane iz mlađih kategorija. A, tada mu se predviđala velika karijera.

Igrači Radnika bili su neodlučni, ne i Veljko Simić. Ofanzivac Novosađana stuštio se ka protivničkom golu, nije oklevao. Jednim potezom izbacio je čuvara, proturio je loptu i iz punog trka zategao. Levom u suprotni ugao.

Majstorija Veljka Simića, pa evrogol Nebojše Bastajića. Za špice. Demonstrirao je kakvu tehniku poseduje. Od prvog trenutka kada je primio loptu, Nebojša Bastajić nije ni pomišljao da kombinuje, video ju je u golu. Zalomio je sa levog boka u sredinu, ušao u kazneni prostor i naciljao. Ubio je pauka.

Blickrig. Radnik u nokdaunu. Izglednu priliku da raznese domaćina u prvom poluvremenu propustio je Nemanja Čović. Snage u udarcu nije nedostajalo, ali preiznosti – jeste. Ipak, to nije imalo uticaj na konačan rezultat. U smiraj susreta opasno se zatresla prečka Surduličana, mogao je pasti još jedan sjajan gol, a Veljko Simić da poboljša golgeterski saldo. Vojvodina je upisala prvi trijumf na gostovanjima ove sezone.

SUPERLIGA SRBIJE – 9. KOLO

Četvrtak

TSC - Napredak 1:2 (0:1)

/Tomanović 87 - Bačanin 35, Jovanović 77/

Petak

Novi Pazar - Radnički Niš 2:1 (1:1)

/Ratković 38, Aganspahić 78 - Škrbić 18p/

Metalac - Kolubara 3:1 (1:1)

Radnik - Vojvodina (0:2)

/Simić 26, Bastajić 31/

Subota

16.00: (1,70) Čukarički (3,70) Spartak (5,20)

16.00: (2,30) Proleter (3,25) Mladost Lučani (3,20)

18.30: (1,88) Voždovac (3,50) Radnički Kragujevac (4,30)

Nedelja

18.00: (2,75) Partizan (3,05) Crvena zvezda (2,95)

***Kvote su podložne promenama

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.