Doktor tukao pacijenta u bolnici

Izvor: S media, 11.Avg.2010, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor tukao pacijenta u bolnici

Doktor kruševačkog zdravstvenog centra (ime poznato redakciji) pretukao je u utorak pre podne u hodniku dijagnostičkog centra pacijenta Životu Krstića. Krstić je udarcima pesnica oboren na pod i na arkadi ima posekotinu od tri centimetra.

- Došao sam u dijagnostički centar da mi lekar opšte prakse prepiše lekove za terapiju koju mi je dao neurolog, pošto se 25 godina lečim od polineuropatije, izumiranja mišića i pijem 11 vrsta lekova. Predao sam karton kod doktora, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a on je izašao u hodnik i pitao me da li sam narkoman, pošto mi je neophodan lek „trodon“. Nekako mi je prepisao lekove koje je preporučio neurolog, a kada sam ga pitao zašto mi nije dao uput za snimanje kičme, počeo je da mi psuje mater i da me udara pesnicama - objašnjava Krstić.

Doktor je Krstića pet puta udario u predelu glave, tri puta u lice i dva puta u potiljak. Od siline udaraca nesrećnom pacijentu je pukla arkada na desnoj strani lica i ima podlive. Prema saznanjima „Alo!“, doktor je u incidentu takođe zaradio povredu slomivši prst.

Izjavu doktora nismo uspeli da dobijemo, a prema rečima njegovih kolega, on je pod stresom, zbog čega je zatražio pomoć psihijatra. Zdravstveni centar se oglasio saopštenjem za javnost u kojem se navodi da će „preduzeti sve mere na utvrđivanju disciplinske odgovornosti lekara“.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOKTOR U KRUŠEVCU PRETUKAO PACIJENTA

Izvor: Kurir, 11.Avg.2010

KRUŠEVAC - Lekar opšte prakse M. R. u Dijagnostičkom centru u Kruševcu prebio je, ispred svoje ordinacije i pred gomilom pacijenata, teškog bolesnika Životu Krstića (48), nanevši mu više udaraca šakama po glavi!..- Otišao sam kod lekara da mi propiše terapiju, pošto već 25 godina bolujem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.