Izvor: Glas javnosti, 02.Jun.2011, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrovoljci uspešno završili prvi deo obuke

LESKOVAC - U Sedmom centru za obuku u Leskovcu vojnici na dobrovoljnom služenju vojnog roka uspešno su završili tromesečnu vojnu obuku.

Posle 45 dana, polovina od 200 vojnika među kojima su i devojke upućena je u specijalističke centre u Požarevcu, Gornjem Milanovcu, Kruševcu i Batajnici, objavljeno je danas na sajtu Ministarstva odbrane.

U tim centrima oni će proći specijalistički deo obuke za određene vojnoevidencione specijalnosti, dok je druga >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << polovina u Leskovcu nastavila osposobljavanje za dužnost strelca.

Od 1. januara ove godine Vojska Srbije je i zvanično profesionalna, ali je ostavljena mogućnost i za dobrovoljno služenje vojnog roka.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.