Demolirane prostorije SRS u Kruševcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 14:57

Demolirane prostorije SRS u Kruševcu

Srpska radikalna stranka saopštila je danas da su prošle noći nepoznati vandali demolirali prostorije Gradskog odbora te stranke u Kruševcu.

Razbili su prozor velikim betonskim blokom koji je zatečen na stolu u kancelariji i pričinili znatnu materijalnu štetu u prostorijama stranke, ostavivši poruku "Pozdrav od pedera", navodi se u saopštenju SRS-a i dodaje da je policija izvršila uviđaj.

U saopštenju se navodi i da su kruševački radikali pre 15 dana fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napadnuti na punktu gde su građanima Kruševca delili knjige predsednika stranke Vojislava Šešelja, te da je i taj napad prijavljen policiji.

SRS zahteva od kruševačke policije da hitno rasvetli oba ova napada i da se protiv lica koja su učestvovala u njima sprovede odgovarajući postupak.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRS traži od policije da utvrdi ko je demolirao stranačke prostorije u Kruševcu

Izvor: Beta, 13.Apr.2021

Srpska radikalna stranka (SRS) saopštila je da su tokom noći, nepoznati počinioci razbili prozor na stranačkim prostorijama u Kruševcu i ostavili poruku sa natpisom "Pozdrav od pedera".Navodeći da je u kancelariji pričinjena "znatna materijalna šteta", radikali su saopštili da su o incidentu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.