Da li su nam političari glupi ili preglupi?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su nam političari glupi ili preglupi?

Ministar odbrane Bratislav Gašić u utorak uveče gostovao je na RTS-u gde je govorio o padu helikoptera, ali i otkrio kako on nije mogao da putuje iz Kruševca.

Ministar Branislav Gašić je doneo dokaz da je, kada je i kako stigao iz Kruševca za Beograd kobne večeri. U žaru potrage za istinom, on je rekao da nije mogao da se "teleprontuje“ iz Kruševca.

Jasno je da se ministar malo zbunio, hteo je da se teleportuje, ali šta sad... Srećom, predsednik Srbije koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << društvene mreže, pa kada nađu telefonski broj mogu da pozovu i pitaju ljude kako se to radi. Samo da ministar ne završi u "evropskom gradu Dubaiju".

Ne, ne, nismo odlepili. Narodni poslanik Dragan Marković Palma održao nam je predavanje o estetici savremene arhitekture, i objasnio kakav utisak je na njega u Dubaiju ostavila zgrada Burdž Kalifa, koja je najviša zgrada u Evropi...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.