DRUGAČIJE NIJE MOGLO: Remi Napretka i Mladosti u snežnom Kruševcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 20:19

DRUGAČIJE NIJE MOGLO: Remi Napretka i Mladosti u snežnom Kruševcu

Teški uslovi za igru.

Fudbaleri Napretka i Mladosti iz Lučana odigrali su bez golova u Kruševcu u okviru 29. kola Mozzart bet Superlige.

Postavljalo se pitanje pre meča da li će duel biti odigran zbog snega koji je prekrio Kruševac. Na kraju je ipak odlučeno da nema pomeranja, a čini se da je možda trebalo odložiti ovaj susret.

Prvo poluvreme je bilo nešto sadržajnije od drugog, obe ekipe su imale po jednu ozbiljnu šansu, za Mladost je najbolju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << propustio Ješić, dok je u dobroj situaciji kod domaćina bio Bastajić, ali promene rezultata nije bilo.

U nastavku dosta siromašnija predstava, a jedinu priliku imao je Mirić u 78. minutu, ali se istakao golman domaćih Petrić.

Napredak se na kolo do kraja regularnog dela takmičenja nalazi na desetom mestu sa 31. bodom. Mladost je 14. sa 22 boda.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.