Čuvajte se lažnih prodavaca poštanskih sandučića

Izvor: Glas javnosti, 12.Sep.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvajte se lažnih prodavaca poštanskih sandučića

BEOGRAD - Pošta Srbije upozorila je danas korisnike na području Kruševca da nepoznate osobe, koje se lažno predstavljaju kao radnici tog preduzeća, prodaju i postavljaju poštanske sandučiće po domaćinstvima.

"Radnici" za određeni novčani iznos postavljaju poštanske sandučiće po domaćinstvima, pozivajući se pritom na Zakon o poštanskim uslugama.

Do sada su primećeni na području opštine Trstenik, u naseljenim mestima Bogdanje, Velika Drenova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Lozna, Odžaci, Gornji Ribnik, Donji Ribnik, Počekovina, Kamenjača, Lopoš i Jasikovica.

Kako se navodi u saopštenju, Pošta se ograđuje od delatnosti pomenutih lica, jer to preduzeće niti prodaje niti ugrađuje poštanske sandučiće na terenu.

Ova saznanja Javno preduzeće PTT saobraćaja "Srbija" prijavilo je nadležnoj Policijskoj upravi u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.