Blic: Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki se premešta u Kruševac

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki se premešta u Kruševac

Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki, predsedniku opštine Brus, premešta se u Osnovni sud u Kruševcu, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama, suđenje je izmešteno u Kruševac jer postoje osnovi sumnje da je u Brusu mogao da utiče na čitav proces suđenja, a prema pojedinim navodima, sudija koja je vodila slučaj je Jutkina prijateljica, piše "Blic".

Punomoćnik Marije Lukić, advokat Borivoje Borović prošlog meseca tražio je izuzeće postupajućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sudije i predsednice suda, iako je znao da na to nema pravo ukoliko ga tužilac ne podrži. Međutim, na pretresu, na pitanje sudije da li podržava predlog, tužilac je rekao da "ostavlja sudu na ocenu", iako u zakonu ta kategorija ne postoji.

Sudija Tipsarević, koji je prvobitno vodio slučaj, zamenjen je, a na njegovo mesto došla je sudija Svetlana Radojković. Ona je Borovića obavestila da je podnela zahtev za izmeštanje suđenja iz Brusa.

Suđenje je nekoliko puta odlagano, a Jutku su njegove "pristalice" ispred suda u Brusu dočekivale i pozdravaljale aplauzima, dok je Marija Lukić bila izložena teškom šikaniranju od strane okupljenih, podseća "Blic".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.